Admirális Panzió és Halászcsárda
Az Admirális Halászcsárda legénysége várja a halra és más ínyencségekre éhes vendégsereget!

Elhelyezkedés:

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás u. 2/a. Tel: 06 52 364 198

Nyitva tartás:

Egész évben nyitva tartunk, 07:00-22:00 között várjuk vendégeinket

Kínálatunk:

Ahogy nevünk is jelzi, specialitásaink a halételek! Az ínyenceknek biztosan összefut a nyál a szájukban egy igazi magyaros halászlé vagy éppen harcsapaprikás túrós csuszával hallatán. Ha ellátogat hozzánk, biztosan nem fog csalódni! Gondoltunk azokra is, akiknek a halak nem a kedvencei, ezért sertés-, szárnyas-, vagy épp vegetáriánus ételekkel is készültünk! Étlapunk magyaros jellegű fogásokat sorakoztat fel, egy kis csavarral megbolondítva.

Téli estéken begyújtjuk búbos kemencénket az éttermünkben, ahol kenyérlángost és különböző disznótoros finomságokat készítünk, mint például sült hurka, kolbász, vagy épp cserépedényben készült kolozsvári töltött káposzta.

Ha csak egy könnyű ebédet szeretne elfogyasztani, ajánljuk figyelmébe változatos napi menünket, melynek ára a pénztárcát sem terheli meg!

Az ételek ízét pedig mi sem tenné teljesebbé, mint a Tokaj-hegyaljai Angyal Borászat és Szőlőbirtok díjnyertes borai! Megértjük, ha nehéz a választás, ezért felszolgáló kollégáink készséggel segítenek megtalálni az Ön ízlésének és az ételek jellegének legmegfelelőbbet!

Kóstolta már borkülönlegességünket, az Angyal Birtokválogatást, mely szőlőbirtokunk legzamatosabb borait egyesíti? Ha szereti a száraz borokat, ezt egyenesen imádni fogja!

Szakácsaink:

Az Admirális Panzió és Halászcsárda konyháját Szász Miklós László vezeti, aki igazi magyaros szájízzel varázsolja a tányérokba a hamisítatlan otthoni ízeket! Szállodacsoportunk executive chef-je, Holda József mesterszakácsunk pedig garancia az állandó magas színvonalra!