Ambrózia Étterem
Legyen vendégünk és kóstolja meg remek szakácsaink különleges fogásait, melyek minden évszakban megújulnak!

Elhelyezkedés:

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 8. Tel: 06 52 365

Nyitva tartás:

Egész évben nyitva tartunk, 07:00-23:00 között várjuk vendégeinket

Kínálatunk:

Törekedtünk arra, hogy mindenki megtalálja éttermünkben a szájízének és igényeinek legmegfelelőbbet! Ezért a szállóvendégeinknek svédasztalos reggelit és vacsorát kínálunk különtermünkben, az éttermi részben pedig a’la carte étlapról tudnak választani vagy hétköznapokon kedvezményes napi menüt is ajánlunk.

Kínálatunkban hagyományos magyaros és nemzetközi ízek is megtalálhatóak, természetesen minden évszakban megújulunk és törekszünk arra, hogy az elérhető lehető legfrissebb, szezonális alapanyagokból készített specialitásokat kínáljuk.

A szállóvendégek részére biztosított svédasztalos esti kínálatban mindig szerepel vegetáriánus étel, saláták, leves, több féle főétel és desszert is, így a választék bőséges. Természetesen külön odafigyelünk speciális diétát folytató vendégeinkre, így ha valaki ezt előre jelzi, készséggel készítünk glutén- vagy éppen laktóz mentes fogásokat is.

Éttermünk egyik legközkedveltebb fogása például a „Mustban abált libamáj amaréna raguval vagy a Konfitált kacsacomb vargányával, aranyló tésztapalástban”

Felszolgálóink készséggel segítenek a borválasztásban, melyhez a Tokaj-hegyaljai Angyal Borászat és Szőlőbirtok biztosítja a díjnyertes borokat. Ajánljuk figyelmébe többek között a 2014-ben VinAgora versenyen ezüstérmesre díjazott Angyal Cuvé-t!

Szakácsaink:

Az Ambrózia Étterem konyháját Kónya Viktor vezeti, aki lendületes frissességgel találja ki az újabbnál újabb ételkreációkat. Szállodacsoportunk executive chef-je, Holda József mesterszakácsunk pedig garancia az állandó magas színvonalra!