Tradicionális masszázs
A masszázs egészségjavító hatását az emberiség az ősidők óta ismeri. Európában és Ázsiában is több ezer éves múltra tekint vissza, napjainkban is nagyon népszerű és hasznos

Frissítő masszázs 25 perc – 3500 Ft 50 perc – 7100 Ft

Gyors, többszintű hatás: az izmok rugalmasságát fokozza, oldja a fájdalmas görcsöket, javítja a vér- és nyirokkeringést, nyugtatja az idegeket, lecsendesíti a háborgó lelket, jót tesz a bőrnek.

Svéd masszázs „manager” 25 perc – 4000 Ft 50 perc – 7100 Ft

Keringésjavító masszázs krémmel. A svédmasszázs a masszázs egyik – Európában legelterjedtebb – fajtája. Ez az alapja a gyógymasszázsnak, melyek a svédmasszázs fogásait használják, éppen ezért ez a legerősebb az összes közül. A svédmasszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika.

Algás masszázs „ a szuperkence” 50 perc – 7100 Ft

Méregtelenítő tulajdonsága miatt, Kínában a mindennapi étrend része. A Spirulina legfőbb alkotóeleme a klorofill, ami minden zöld növény egy jellemző tulajdonsága, nagyon hasonló hemoglobinhoz. Erős méregtelenítő hatású, a vérben felhalmozódott toxinokat és a szervezetből a rákkeltő anyagok eltávolítását serkenti.